fbpx

Programi Gjumit

Zgjidh programin që ju përshtatet për të rregulluar gjumin e fëmijës suaj. Programe që fillojnë nga shtatzënia deri në 3-4 vjeç.

“MirëSeErdhe Bebush”

Ky program është i përshtatshëm të blihet në shtatzani dhe deri në fund të muajit të 3 të jetës.
22€

"Nina Nana"

Ky program me abonim 6 mujor është i përshtatshëm të blihet në muajt e 4-6 të bebit për të rregulluar rutinën e gjumit të fëmijës suaj.
22€

''Fli i qetë vogëlush''

Ky program me abonim 6 mujor është i përshtatshëm të blihet në muajt e 7-19 të bebit për të rregulluar rutinën e gjumit të fëmijës suaj.
22€

"Ëngjëjt e Vegjël"

Ky program me abonim 6 mujor është i përshtatshëm të blihet në muajt e 19+ të bebit për të rregulluar rutinën e gjumit të fëmijës suaj.
22€

Behu pjesë e komunitetit tonë

Bota e Gruas

“Mirëseerdhe bebush” do të gjeni:

Brenda programit “Nina Nana” do të gjeni:

Brenda programit “ Fli i qetë vogëlush” do të gjeni:

Në të do të gjeni: