fbpx

Fli i qetë vogëlush

Në këtë program do të gjeni:

  • Planin e ndryshimit të mënyrës si fëmija fle. Plani vjen në formë PDF, me ndarje për fëmijët që flejnë në djep apo me tundje, në gji, në shtratin e prindërve etj. Programi ju orienton drejt rrugës që duhet të ndiqni për të eleminuar zgjimet e natës si edhe përmirësuar dremitjet;
  • Skemat e orareve të gjumit për secilin muaj, sa dremitje duhet të bëjë, sa orë qëndrim zgjuar duhet të ndiqen, sa orë gjumë te beje etj;
  • Mini Video orientuese në lidhje me regreset e gjumit, menaxhimin e ankthit të ndarjes etj;
  • Plan mbi heqjen e gjirit;
  • Kalimi ne nje dremitje me pak;
  • Materiale shtesë enkas për nënat që janë pjesë e programit.

Shënim i rëndësishëm: Programi është bazuar mbi qasjen “gentle approach”, pra punohet me një metodë të butë dhe fëmija nuk lihet të qajë që të mësojë të flejë ndryshe.

Dy opsionet e marrjes së programit:

  • Opsioni i parë: Bëheni pjesë e programit dhe nuk keni konsulta të përfshira.

Vlera: 22 euro

 

  • Opsioni i dytë: Bëheni pjesë e programit duke pasur edhe 5 konsulta në dispozicion përveç informacioneve të programit. Konsultat zhvillohen në platformën Whatsap nëpërmjet mesazheve.

Vlera: 37 euro