fbpx

Ju nuk jeni abonuar për të ndjekur këtë program

Nëse ju abonoheni në programin 4-6 muajsh do të gjeni:

    • Planin e ndryshimit të modelit të gjumit që fëmija ka, zgjimeve të shpeshta gjatë natës, dremitjet e shkurtëra etj. Programi ka plan të ndarë veprimi për fëmijët që flejnë me tundje, në djep, në shtratin e prindërve, në gji;
    • Shpjegim i strukturimit të ditës, oraret që duhet të ndiqen, si të përmirësohen dremitjet;
    • Mini-Video: Regresi i moshës 4 muajshe, shpërthimet në rritje etj;
    • Materiale shtesë enkas për nënat që janë pjesë e programit.

 

 

Shënim i rëndësishëm: Programi është bazuar mbi qasjen “gentle approach”, pra punohet me një metodë të butë dhe fëmija nuk lihet të qajë që të mësojë të flejë ndryshe.