fbpx

Nina Nana

  • 6 video shpjeguese (Regresi i muajit 4, dalja e dhëmbëve, aftësitë e reja dhe ndikimi tek gjumi, elementët e dëmshëm të gjumit, rritja e vrullshme etj);
  • Programi bazë në formë PDF brenda të cilit planet janë të ndara në varësi të vesit që fëmija ka (fjeje në gji, fjetje në djep, brenda shtratit të prindërve, fjetje me anë të biberonit etj). Metodat që janë përdorur për të trajnuar veset, rregulluar dremitjet e shkurtëra, zgjimet e hershme të mëngjesit, refuzimin e gjumit në mbrëmje, fjetjen me anë të biberonit etj.
  • Mini-Plani i heqjes së fëmijës nga gjiri (e përdorni kur të vijë momenti);
  • Skemat me oraret e gjumit sipas moshës si edhe plani i kalimit nga 3 në 2 dremitje;
  • Mini-Plan në lidhje me ushqyerjen e fëmijës me pure. Mundësuar nga nutricioniste Hyrida Basha;
  • Mundësi konsultimi tek zona përkatëse brenda programit;
  • Material shtesë në lidhje me studimet e fundit, receta, udhëzime në lidhje me probleme të ndryshme që mund të hasni në këtë moshë etj.
Your Subscriptions
  • You are not logged in.