fbpx

Ju nuk jeni abonuar për të ndjekur këtë program

 

Nëse ju abonoheni në programin 19+ muajsh do të gjeni:

  • Planin e ndryshimit të mënyrës si fëmija fle. Plani vjen në formë PDF, me ndarje për fëmijët që flejnë në djep apo me tundje, në gji, në shtratin e prindërve, kalimin në dhomën e vet etj. Programi ju orienton drejt rrugës që duhet të ndiqni për të eleminuar zgjimet e natës si edhe përmirësuar dremitjet;
  • Skemat e orareve të gjumit për secilin muaj, sa dremitje duhet të bëjë, sa orë qëndrim zgjuar duhet të ndiqen, sa orë gjumë dhe etj etj;
  • Mini Video orientuese në lidhje me regreset e gjumit, menaxhimin e ankthit të ndarjes etj;
  • Plan mbi heqjen e gjirit;
  • Plan mbi kalimin e femijes ne nje dremitje me pak;
  • Pershtatja e gjumit gjate fillimit te kopeshtit;
  • Materiale shtesë enkas për nënat që janë pjesë e programit.

 

Shënim i rëndësishëm: Programi është bazuar mbi qasjen “gentle approach”, pra punohet me një metodë të butë dhe fëmija nuk lihet të qajë që të mësojë të flejë ndryshe.