fbpx

Ëngjëjt e Vegjël

  • 5 video shpjeguese (Zhurmat e bardha, Disiplinimi dhe gjumi, informacione mbi trajnimin, gjumi ne kopesht, heqja e gjirit gjate dites);
  • Programi bazë i trajnimit në formë PDF brenda të cilit planet janë të ndara në varësi të vesit (fjetje në gji, fjetje në djep, fjetje në krevatin e prindërve etj). Metoda për të trajnuar veset, rregulluar gjumet e shkurtëra, zgjimet e hershme të mëngjesit, refuzimin e gjumit në mbrëmje, kalimi në shtratin e vet, kalimi në dhomën e vet, e fjetura me anë të biberonit etj;
  • Mini-Plani i heqjes së fëmijës nga gjiri;
  • Skemat e orareve të gjumit si edhe kalimi nga 2 në 1 dremitje;
  • Mundësi konsultimi në zonën brenda programit;
  • Mundësi konsultimi tek zona përkatëse brenda programit;
  • Material shtese në lidhje me studimet e fundit, përditësimi me materiale të reja njëherë në 1-2 javë.
Your Subscriptions
  • You are not logged in.