fbpx

Programi i Gjidhënies

Zgjidh programin që ju përshtatet për të rregulluar rutinën e ushqimit të fëmijës suaj. Programe të ndryshme që ju shoqërojnë përgjatë eksperiencës suaj si nënë.

Për më tepër qumësht gjiri

Regjistrohu për të marrë programin 3 mujor për qumështin e gjirit dhe teknikat e shtimit të tij.
37€

Bazat e gjumit dhe gjidhënies që nga lindja

Regjistrohu për të marrë programin 12 mujor ku do të gjeni informacione të ndryshme
video si dhe teknika me guide.
52€

Rikthimi i fëmijës në gji

Regjistrohu për të marrë programin 3 mujor të gjidhënies. Riktheni fëmijën tuaj në gji me programin e e dedikuar posaçërisht për ju.
32€

Trajtimi i Mastitit

Regjistrohu për të marrë planin 3 mujor të trajtimit të infeksionit të mastitit. Hapat sesi duhet të veproni gjenden në program.
22€

Program i heqjes nga gjiri

Regjistrohu për të marrë programin e heqjes nga gjiri per bebushet tuaj. Ky program do ti vijë në ndihmë çdo nëne që ka ardhur momenti per te hequr gjirin.ga femija
37€ NEW

Të ushqejmë me gji pa thitha

Regjistrohu për të marrë programin 12 mujor të ushqyerit me gji pa thitha. Ky program do ti vijë në ndihmë çdo nëne që ka thitha të vegjël, të sheshtë apo të futur.
22€ NEW

Behu pjesë e komunitetit tonë

Bota e Gruas

Në të do të gjeni:

Brenda programit “Bazat e gjumit dhe gjidhënies që nga lindja” do të gjeni:

Në të do të gjeni:

Pavarësisht moshës së fëmijës, nëse jeni duke hasur vështirësi në proçesin e gjidhënies tani keni mundësinë të merrni asistencën live për të arritur të shtoni sasinë e qumështit gjatë ushqimit të fëmijës suaj.

Në të do të gjeni:

Në secilën video gjeni të shpjeguar pozicionimin korrekt të fëmijës në gji, pastrimin e qumështit të bllokuar në dy drejtime, uljen e fryrjes, trajtimin e gungave, mënyrën si do të veproni hap pas hapi për të trajtuar 3 problemet e mësipërme

Brenda programit “Heqja e gjirit” do të gjeni:

Në të do të gjeni: