fbpx

Programi “Ushqyerja me gji pa thitha”

Programi “Të ushqejmë me gji pa thitha” është një program që do t’i vijë në ndihmë çdo nëne që ka thitha të vegjël, të sheshtë apo të futur. Për të sfiduar një mit me të cilin nënat përballen shpesh ” Nëse nuk ke thitha bebi nuk e kap dot gjirin”. Por ja që nuk është kështu. Quhet “Ushqyerje me gji dhe jo ushqyerje me thitha”, mos e harroni këtë.

 

Përmbajtja e programit:

1. Video shpjeguese e teknikës së përgatitjes së gjirit para vendosjes së fëmijës të pijë, teknikën shoqëruese gjatë ushqyerjes si edhe vlerësimi i ushqyerjes në fund të vaktit.

2. Videot e pozicioneve të gjidhënies.

3. Video shpjeguese e teknikës për një kapje të thellë të gjirit.

4. Video shpjeguese për pozicionim korrekt të fëmijës në gji.

5. Konsultë vlerësuese pas marrjes së programit. A jemi në rrugën e duhur?