fbpx

Ju nuk jeni abonuar për të ndjekur këtë program

 

Nëse ju abonoheni në programin Bazat e gjumit dhe gjidhënies që nga lindja do të gjeni:

  • Artikuj ekskluzivë në lidhje me gjidhënien
  • Video/Pozicionet e gjidhënies
  • Ushqyerja me gji gjatë javëve të para pas lindjes
  • Metodat bazë për më tepër qumësht gjiri PDF
  • Bllokimet e gjirit, parandalimi si edhe trajtimi
  • Çarja e thithave si edhe myku i gjirit, trajtimi
  • Imbalanca dhe mbiprodhimi PDF
  • Heqja e kokave të silikonit PDF