fbpx

Mirëseerdhe Bebush

Në këtë program do të gjeni:

  • Plani i gjumit të bebit 0-8 javësh;
  • Plani i gjumit të femijës nga mosha 3 muajshe;
  • Video shpjeguese rreth “Teknikës 5-S”
  • Kthimi në shtëpi me të porsalindurin, si duhet të veproni kur tashmë gjendeni vetëm (video shpjeguese)
  • Komponentët e gjumit (rutina, ambienti, çfarë kushtesh duhet të plotësohen që i porsalinduri të flejë qetë);
  • Materiale ekskluzive vetëm për nënat e programit;
  • Video–Pozicionet e gjidhënies;
  • Video–Vizualizim për nënat gjidhënëse nga psikologe Aljona Jonuzi;
  • Video me përgjigje për pyetjet më të shpeshta gjatë shtatzanisë nga mjeku gjinekolog Elko Gliozheni.

 

Dy opsionet e marrjes së programit:

Opsioni i parë: Bëheni pjesë e programit dhe nuk keni konsulta të përfshira.

Vlera: 22 euro

 

Opsioni i dytë: Bëheni pjesë e programit duke pasur edhe 5 konsulta në dispozicion përveç informacioneve të programit. Konsultat zhvillohen në platformën WhatssApp nëpërmjet mesazheve.

Vlera: 37 euro