fbpx

Bota e Gruas

Zona e konsultave për gjidhënien

2 thoughts on “Zona e konsultave për gjidhënien

  1. Pershendetje Artemisa,
    Bebi im eshte gati 3 jave po e kam me formul pasi qe ne fillim nuk kisha gji,e nbaja edhe ne gji ,po tash e refuzon komplet pasi qe eshte mesuar me shishe. Tash kam fillu me pas qumsht por ngaqe beba e refuzon nuk stimulohet edhe aq. Qfar mund te bej a mund ta rikthej a ka ndonje metode sepse vetem qan e refuzon me duar . Faleminderit

  2. Pershendetje Artemisa.
    Une e kam djalin 1 muajsh dhe ai eshte mesuar te pij me biberon duke qene se une kam patur ne fillim disa probleme shendetesore.
    Ajo qe kerkoj eshte si ta kthej femijen ne gji sepse ai nuk ka kap

Leave a Reply

Share:

Bota e Gruas

Bota e Gruas