fbpx

Mireseerdhe Bebush *Premium

Në këtë program do të gjeni:

 • Ky është një program i përshtatshëm për të gjithë nënat në pritje të bebit apo që tashmë janë në 3 mujorin e parë pas lindjes. Kjo është një guidë që do të ndihmojë të stabilizohet proçesi i gjidhënies si edhe gjumit që në javët e parë të jetës;
 • Brenda programit do të gjeni një video, dy orë shpjegim i detajuar në lidhje me mënyrën si duhet të ushqehet fëmija në gji që sapo vjen në jetë, si do të procedoni më pas ditët e kthimit në shtëpi, si të bëni gjidhënien të funksionojë që në ditët e para pas lindjes;
 • Demostim nëpërmjet videove i pozicioneve të gjidhënies;
 • Plani i vendosjes së fëmijës në gji nëse nuk keni thitha (e shpjeguar nëpërmjet videove);
 • Plan mbi trajtimin e: Fryrjeve të gjirit gjatë ditëve të para pas lindjes, trajtimin e kanaleve të bllokuar, trajtimin e mastitit;
 • Plani i trajtimit të imbalancave dhe mbiprodhimit;
 • Plani i veprimit për të pasur më tepër qumësht;
 • Heqja e kokave të silikonit;
 • Vizualizime nga psikologe Aljona Jonuzi;
 • Rikthimi në shtëpi me të porsalindurin: Video shpjeguese si të menaxhoni këtë moment, të qarat, acarimet, si ta bëni të flejë më qetë;
 • Plani i gjumit 8 javët e parë të jetës;
 • Shpjegim i teknikës qetësuese për bebet e porsalindura;
 • Plani i gjumit për moshën 3 muajshe e sipër;
 • Artikuj ekskluzive vetëm për nënat që janë pjesë e programit;
 • 5 konsulta vlerësuese/ndjekje të proç