fbpx

Ju nuk jeni të abonuar për të parë këtë program

 

Nëse ju abonoheni në programin Bazat e gjumit dhe gjidhënies që nga lindja do të gjeni:

  • Artikuj ekskluzivë në lidhje me gjidhënien
  • Video/Pozicionet e gjidhënies
  • Ushqyerja me gji gjatë javëve të para pas lindjes
  • Metodat bazë për më tepër qumësht gjiri PDF
  • Bllokimet e gjirit, parandalimi si edhe trajtimi
  • Çarja e thithave si edhe myku i gjirit, trajtimi
  • Imbalanca dhe mbiprodhimi PDF
  • Heqja e kokave të silikonit PDF

P.S Për nënat që janë tashmë pjesë e këtij programi ju lutem hyni në faqen kryesore të portalit botaegruas.al dhe klikoni butonin Logohu. Vendosni username dhe fjalëkalimin tuaj dhe do mund të lexoni artikullin e postuar.