fbpx

mIRËSERDHET NË ZONËN E TRAJNIMEVE

“MirëSeErdhe Bebush”

Ky program është i përshtatshëm të blihet në shtatzani dhe deri në fund të muajit të 3 të jetës.
20€

"Nina Nana"

Ky program është i përshtatshëm të blihet në muajt e 4-6 për të rregulluar gjumin e fëmijës suaj.
20€

''Fli i qetë vogëlush''

Ky program është i përshtatshëm të blihet në muajt e 7-19 për të rregulluar gjumin e fëmijës suaj.
20€

"Ëngjëjt e Vegjël"

Ky program është i përshtatshëm të blihet në muajt e 19+ për të rregulluar gjumin e fëmijës suaj.
20€

Plani Heqjes së gjirit

Regjistrohu për të marrë planin e heqjes në mënyrë graduale të fëmijës nga gjiri me anë të planeve dhe skemave.
13€

Programi Gjidhënia

Regjistrohu për të marrë programin 1 mujor të gjidhënies. Ku ka një afat 31 ditor nga momenti i blerjes.
25€

Programi Gjidhënia

Regjistrohu për të marrë programin 1 mujor të gjidhënies. Ku ka një afat 31 ditor nga momenti i blerjes.
25€

SHKARKO MATERIALIN FALAS për një gjumë të qetë të fëmijës

FALAS

Në të do të gjeni:

Në të do të gjeni:

Në të do të gjeni:

Në të do të gjeni:

Në të do të gjeni:

Në të do të gjeni:

Pavarësisht moshës së fëmijës, nëse jeni duke hasur vështirësi në proçesin e gjidhënies tani keni mundësinë të merrni asistencën live nëse abonoheni në këtë program dhe të kuptoni se çfarë nuk shkon tek mënyra si fëmija juaj ushqehet.